Споделен опит

За сияйно лице: 4 причини да ни посетите

Солта, която халогенераторът впръсква в стаята, ексфолира, обезмазнява и стяга кожата.

   Време е за халотерапия! „Вълшебната” сол, пречистена до съвършенство в лабораторни условия, освен че носи ползи за здравето, може да накарат лицето ви да заблести. Феерията от фини прахообразни частици, които се наслояват по стените на солната стая, са надежден приятел в борбата срещу:

Акнето и гнойните пъпки, както и белезите от тях

Заради изсушаващото си действие, солта, освен че, „лекува” раните от неприятните неравности по кожата, не позволява и появата на такива.

   Ако не вярвате, убедете се сами! Преди процедура, намажете лицето с белия прашец, който се наслоява по стените на солната стая в непосредствена близост до халогенератора. Измийте с вода след 40 минути.

   На другия ден, когато се събудите, ще видите, че от пъпката, която така безмилостно пробива горния слой на кожата ви в продължение на дни, няма и следа. Доста добра алтернатива, вместо да я стискате, което ще я превърне в кървяща рана и впоследствие - в огромен белег.

   Ако имате акне или белези от тази болест, необходимо е да сте по-упорити, защото ще усетите ползотворното действие след няколко поредни намазвания, например: 10-15.

В разгара на лятото, дори и кожата, която по принцип е нормална, а може и леко суха, става мазна (особено, ако имате излизане по работа между 14 ч. и 16 ч.). За тази изненадваща и неприятна лъскавост „помагат” и кремовете, с които третирате лицето си, но не може без тях. Е, тогава какво да правите?!

   Нашето предложение е след измиване на лицето от солта, която по време на халотерапия сте втрили в кожата си, да го намажете с крем. По този начин ще бъдете защитени, както от безмилостното слънце, така и от омазняване на кожата, което помага за появата на неприятните бели „мазни джобчета”.

Ако не сте имали акне в пубертета, белези от него или пък никога не ви е „изниквала” бяла пъпка, значи сте истински щастливци. Но за съжаление, никой не е съвършен и изразът „безпроблемна кожа” не съществува. Така например, независимо дали кожата ви е мазна, суха или нормална, ексфолиацията е неизменна част от пакета козметични процедури, които са задължителни за сияйното лице.

   И отново печелите, ако се подлагате редовно на халотерапия. Солта не само че отстранява горния слой клетки, но и стяга лицето.

„Е, не е истина!!! Сега остава да напишете и че, ако си намажа лицето със солта, която излиза от машинката , и петната по лицето ми ще изчезнат и вече съм в „Алиса в страната на чудесата”…”, мислите си вие. А ние отговаряме – да! Не е смешно, а логично: тъй като е бяла, солта наред с всички други ползи, има и избелващ ефект.

   Не си мислете, че тази статия е плод на фантазията на група млади ентусиасти. Написахме я, защото сме усетили положителното въздействие от солта върху нашата кожа и защото искаме да споделим добрите новини с вас – нашите настоящи и бъдещи клиенти.

А сега бързо се обаждайте и запазвайте час, че няма време! Последната процедура започва в 19 ч.

Автор: Здравка Трайкова